Filmprojekt

Hej alla dansare och föräldrar!

Här kommer lite information kring hur vårt filmprojekt kommer gå till. Under en vanlig danslektion kommer jag filma er grupps dans. Lektionen kommer vara upplagd så att vi först värmer upp tillsammans, övar lite och till sist filmar er dans. Beroende på vad vi i gruppen har bestämt så kan det bli så att vi bara filmar en gång rakt framifrån eller att vi filmar flera gånger ifrån olika vinklar.

Till det tillfälle vi filmar är det viktigt att ni har scenkläder och en samtyckes-blankett med en vårdnadshavares underskrift på. Utan en i fylld och underskriven samtyckes-blankett kommer ni inte få vara med i filmen. Så vill ni vara med följ dessa steg:

2. Ladda ner & skriv ut samtyckes-blanketten.
3. Fyll i och låt vårdnadshavare skriva under.
4. Ta med blanketten till den lektion då vi filmar.

När och var ska vi filma?

Måndag 11/5 i aulan på Rutgerskolan
17.10-18.00        Balett 6-8 år
18.00-18.50        Jazzdans 9-12 år Nivå 1
19.00-20.00        Jazzdans 13-18 år

Tisdag 12/5 i aulan på Rutgerskolan
16.40-17.30         Jazzdans 6-8 år GRUPP A
17.30-18.20         Balett 9-12 år
18.30-19.30         Street 13-18 år

Onsdag 13/5 på Elisefreds förskola
16.00-16.50         Jazzdans 6-8 år GRUPP B

Onsdag 20/5 i aulan på Rutgerskolan
18.00-18.30        Street 9-12 år 
18.30-19.15        Jazzdans 9-12 år Nivå 2

Uppmärksamma att Street 9-12 år och Jazzdans 9-12 år Nivå 2 inte kommer mötas i den vanliga lokalen på sina vanliga lektionstider. Jag vill filma er i Aulan på Rutgerskolan för att ni ska få plats att dansa alla samtidigt.


Scenkläder
Kom till lektionen då vi filmar klädda i era scenkläder så gott det går. De som ska ha plagg/ rekvesita från kostymförrådet får det av mig på plats.

Balett 6-8 år ”Let It Go”
Elev ordnar hemifrån: Vita eller ljusrosa balettskor eller ankelstrumpor, vita eller ljusrosa trikåer/tights. Håret i stram knut (balettknut).
Från kostymförrådet: vita balettdräkter med tyllkjol.

Balett 9-12 år ”Hedwig’s Theme”
Elev ordnar hemifrån: Vita eller ljusrosa balettskor eller ankelstrumpor. Håret i balettknut, en stram knut. Från kostymförrådet: Vit bas (linne+leggings), vingar.

Jazz 9-12 år N1 ”It’s The Hard-Knock Life”
Elev ordnar hemifrån: Klänning som är knälång eller slutar vid vaden. Gärna med mönster i blommigt, rutigt, småprickigt eller randigt alternativt enfärgat. Färg kan vara i blått, grått, orange, gammeldags lila, gammeldags rosa. Gärna ett förkläde över. Tunna strumpbyxor under i en färg av dem som är nämnda ovan eller helsvarta. Svarta strumpor eller svarta jazzskor. Håret uppsatt i något av följande: tofs rakt bak, en tofs på sidan, två flätor, en fläta, två tofsar.

För er som inte ville ha klänning är det okej att komma i byxor och blus/skjorta men tänk på att försöka hitta sådana i samma mönster och färger som står beskrivna ovan.
Från kostymförrådet: zinkhinkar+trasor

Jazz 9-12 år N2 + Jazz 13-18 år ”Sing Sing Sing”
Elev ordnar hemifrån: Svarta jeans eller kostymbyxor/finbyxor, vit tight tröja i tunnare variant- trikå eller bomull (långärmad, trekvarts eller kortärmad). Håret i stram och proper hästsvans eller knut.
Från kostymförrådet: stolar och tidningar

Jazz 6-8 år A+B ”Det svänger i lägret”
Elev ordnar hemifrån: Ni ska vara djungeldjur t.ex. apa, elefant eller tiger. Använd detaljer t.ex öron, svans, ansiktsmålning, eller mönstrad tröja/byxa som visar att man är ett djungeldjur från disneyfilmen Tarzan. Barfota. Valfri uppsatt djungelfrisyr- det ska inte hänga hår fram i ansiktet.
Från kostymförrådet: svart bas (linne+leggings) om det behövs.

Street 13-18 år ”LoveStoned”
Elev ordnar hemifrån: svarta jeans eller tjockare leggings, ljus tröja eller t-shirt utan stora tryck, gympasko/sneakers. Halvuppsatt eller uppsatt hår. Skjorta eller tjocktröja knuten runt midjan.

Street 9-12 år ”Friend like me”
Elev ordnar hemifrån:
Andarna - Ljusblå tröja, blåa jeans eller andra byxor, gympasko/sneakers, uppsatt eller halvuppsatt hår.

De som inte är ”Andar” - skjorta/långärmad tröja gärna som hör ihop med byxor i samma färgton. Färggranna och guldiga detaljer, gympasko/sneakers, uppsatt eller halvuppsatt hår.

Från kostymförrådet: Västar och tyger som kan användas som detaljer/assessorer. Det kan finnas ljusblå t-shirts också.


Varma Hälsningar,
Sanna Gren
Skurups Kulturskola
sanna.gren@skurup.se
0706488771

Kommentarer