Info tider+scenkläder Palladium 
Var: Dansstationen, Palladium, Södergatan 15 i Malmö (bredvid Åhlens) 
När: Onsdag 31/5 kl.18.00, föreställningslängd ca 1 tim
Jazzdans 6-8 år A+B samt Jazzdans 9-12 år N1+N2 ska vara på plats kl.15.45. Dansintensiv ska vara på plats kl.15.15 
Hur: Vi möts på plats utanför huvudentrén och jag tar emot dansarna. Jag behöver 3 hjälpföräldrar som kan följa med mig och dansarna ned till logen. I logen kommer vi att hänga av oss och se till att alla går på toa osv. Sedan kommer vi att tillsammans gå upp för att öva en gång på scenen med ljud- och ljustekniker. Efter det hinner dansarna dricka lite vatten och äta en medhavd matsäck. 
Efter att föreställningen är slut går jag och hjälpföräldrarna ned med dansarna till logen för att hämta tillhörigheter samt byta om från sina scenkläder till egna kläder. Sedan går vi tillsammans upp till publikfoajén där föräldrar får ta emot sina barn.
Jazzdans 6-8 år A+B ska ta med sig hemifrån: en pyjamas- det kan vara vilken variant man vill, kortärmad/långärmad, långa byxor eller korta (om korta så är det viktigt att det inte är för kort) och även nattlinne (om man vill ha nattlinne så ska man ha ett par cykelbyxor/avklippta tights under). De kommer att dansa barfota. Välj mellan dessa olika håruppsättningar: halvuppsatt, hästsvans, två tofsar. Det ska gärna se lite rufsigt och slarvigt ut. Inga fina flätor eftersom att de ska vara barnhemsbarn :)
Jazzdans 9-12 år N1+N2 ska ta med sig hemifrån: svarta cykelbyxor/avklippta leggings, en slips (helst röd med vita detaljer annars det som är så nära beskrivningen som möjligt, andra färger går bra- som blå, grön, grå), ljusa gympaskor/sneakers samt vita strumpor utan mönster. Observera att skorna behöver vara rena utan grus och smuts under, så om man använder skorna utomhus vanligtvis så behöver de rengöras inför teatern. Valfri håruppsättning (dock ej helt utsläppt- halvuppsatt går bra). Obs! De får skolkläder från kostymförrådet
Dansintensiv: Svart bas (svarta tights/leggings, svart linne eller dansdräkt/top), barfota, olika flätade frisyrer- vi bestämmer på lektionen vem som ska ha vilken typ av fläta

Sammanfattning: kom med varma kläder (ex tjocktröja och mjukisbyxor), med rätt håruppsättning, med scenkläder ni själva ska ha med hemifrån, vattenflaska och matsäck.