Filminspelning i gympasalen på Rutgerskolan den 12e december med grupperna: Balett 9-12år, Jazz 9-12år N1, Jazz 9-13år N2, Jazz 13-18år, Street A

Terminsavslut

Terminen närmar sitt slut (v.50) som avslut på terminen kommer vi ha lite olika projekt. När ni läser denna info är det därför viktigt att ni har koll på vilken grupp ni går i. Ni behöver inte läsa allt utan bara det som gäller er grupp. 



Filminspelning 12 dec

Den 12 december kommer vissa grupper ses och ha filminspelning. Vi är endast en grupp som ses i taget eftersom vi ska begränsa antalet personer i salen i och med covid-situationen. Gympasalen ligger på första plan i Rutgerskolan. Ta ingången till skolan som ligger bakom Resturang Rutger och gå direkt till vänster så hittar ni. 


Inför inspelningen behöver jag få en underskriven samtyckes-blankett från vårdnadshavre. Detta för att få godkännande till att spela in och publicera en video på dansarna. Samtyckes-blanketten ska senast vara inlämnad till det tillfälle då vi spelar in. Utan underskriven blankett kommer ni tyvärr infe få vara med på inspelningen. Vill ni inte vara med på filmen är det så klart okej men meddela gärna mig då så att jag vet. 


Hur får ni tag i blanketten?

Ni kan skriva ut själva! 

Här är en länk: https://drive.google.com/drive/folders/1R4HPOdhQRp3Msl8ucC-hlUcf_f9bJrSB?usp=sharing

Eller kan ni be om en från mig när vi ses nästa gång, jag kommer ha ett gäng utskrivna och klara i danssalen.


Se vilka tider & kläder som gäller för just er grupp här nedan:


Balett 9-12år 

När: 14.00-14.40 

Kläder: Elever tar med valfritt ljust färgat linne eller balettdräkt (kan vara vitt men undvik mörka färger). Vita tights eller strumpbyxor (Sanna tar med extra om ni inte har egna). Uppsatt hår, balettskor om ni har annars vita strumpor. Sanna tar med vit tutu/kjol.


Jazz N1 9-12år

När: 14.45-15.25 

Kläder: Vit t-shirt & svarta byxor (kan vara tränings- eller vardags-byxor). Svarta strumpor & uppsatt eller halv-uppsatt hår. Sanna tar med hattar. 


Jazz N2 9-13år

När: 15.30-16.10 

Kläder: Elever tar med cykelbyxor eller avklippta tights och svarta strumpor. Sanna tar med klänningar.  


Street A 9-12år 

När: 16.15-17.00 

Kläder: Svarta byxor & stor hoodie i valfri färg som är fri från tryck/varumärke. Är det ett litet tryck kan vi tejpa över det när vi ses. Gympaskor är ett måste. Vill ni ha keps eller en skjorta knuten runt höften välkomnas det.  


Jazz 13+ 

När: 17.10-18.10

Kläder: Sanna tar med klänningar & bandage. Ni tar med svarta cykelbyxor & svarta strumpor. Fixa håret som ni vill men gör det gärna stökigt. Det är ok att ha utsläppt hår men sätt upp det eller fläta så att ni inte störs av att det kommer i ansiktet. 




OBS! Kom till filmningen ombytta så gott det går. OBS!

Kommentarer