Filminspelning med grupperna: Dansintensiv, Balett 6-8år, Street 9-12år B, Jazz 6-8år A, Jazz 6-8år B


Terminsavslut

Terminen närmar sitt slut (v.50) som avslut på terminen kommer vi ha lite olika projekt. När ni läser denna info är det därför viktigt att ni har koll på vilken grupp ni går i. Ni behöver inte läsa allt utan bara det som gäller er grupp. 


Barndans 4-5år har inget projekt i år utan vi fortsätter ses en gång i veckan som vanligt fram tills v.50. Vi kan tyvärr inte heller bjuda in fler föräldrar i salen på en gång i år och ha en liten mini-skos där pga. Covid. 


 

Filminspelningen - Julkalender

Kulturskolan kommer publicera en julkalender på vår youtube-kanal. Från 1 dec - 24 dec kommer ett nytt ”avsnitt” släppas var dag kl 18.00. Innehållet i klippen kommer visa vad vi sysslar med på kulturskolan alltså musik, dans & cirkus. När det gäller oss dansare kommer vi filma in danser som vi övat på under terminen. 


Inför inspelningen behöver jag få en underskriven samtyckes-blankett från vårdnadshavre. Detta för att få godkännande till att spela in och publicera en video på dansarna. Samtyckes-blanketten ska senast vara inlämnad till det tillfälle då vi spelar in. Utan underskriven blankett kommer ni tyvärr infe få vara med på inspelningen. Vill ni inte vara med på filmen är det så klart okej men meddela gärna mig då så att jag vet. 


Hur får ni tag i blanketten?

Ni kan skriva ut själva! 

Här är en länk: https://drive.google.com/drive/folders/1R4HPOdhQRp3Msl8ucC-hlUcf_f9bJrSB?usp=sharing

Eller kan ni be om en från mig när vi ses nästa gång, jag kommer ha ett gäng utskrivna och klara i danssalen. 



Nedan kan ni läsa vad som gäller för er grupp:



Dansintensiven - Jingel bells

Var: Aulan på Rutgerskolan 

När: lördag den 28/11 kl 12.00-14.00

Kläder: vitt, rött och svart (valfritt om ni vill ha byxor/kjol m.m). Svarta korta strumpor (ankel-längd) Uppsatt eller halvuppsatt hår.  


Balett 6-8år

Var: Elisefreds Rörelserum

När: På lektionstid måndagen den 23/11

Kläder: Elever tar med vita strumpbyxor eller tights, balettskor & valfri vinter/jul accessoar (till exempel: mössa, tomteluva, halsduk, renhorn). Håret uppsatt i en knut. Sanna tar med balettdräkter med tuts’s samt extra tights och juliga huvudbonader om ni inte skulle ha det hemma.


Jazz 6-8år Grupp A

Var: Elisefreds Rörelserum

När: På lektionstid tisdagen den 24/11

Kläder: Valfria kläder i grönt & rött. Valfri jul-assessor att ha på huvudet (till exempel: tomteluva, renhorn, julgransglitter). Sanna tar med extra tomteluvor & renhorn om ni inte skulle ha hemma.


Jazz 6-8år Grupp B

Var: Elisefreds Rörelserum

När: På lektionstid onsdag den 25/11

Kläder: Valfria kläder i grönt & rött. Valfri jul-assessor att ha på huvudet (till exempel: tomteluva, renhorn, julgransglitter). Sanna tar med extra tomteluvor & renhorn om ni inte skulle ha hemma.


Street 9-12 Grupp B

Var: Elisefreds Rörelserum 

När: På lektionstid tisdagen den 24/11

Kläder: Jeans & Svart. Alla har på sig något som är i denim (klassisk blå jeans färg) och något som är svart. Ni får kombinera det hur ni vill exempelvis svarta byxor+jeans jacka eller blåa jeans + svart tröja.



OBS! Kom till lektionen ombytta så gott det går. OBS!

Kommentarer